Δελτία Τύπου, Νέα - Ανακοινώσεις|

Ως δήμος Στυλίδας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και τον θαυμασμό μας για μια  ξεχωριστή πρωτοβουλία που προέρχεται από μια εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον Δήμο μας, και αποδεικνύει συνεχώς  με πράξεις, την θετική συμβολή της σε  πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως τον επιχειρηματικό, τον κοινωνικό, τον πολιτιστικό και τον περιβαλλοντικό, αλλά και στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Η ξεχωριστή πρωτοβουλία ανάληψης δράσης, της NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε. και του Διευθύνοντα  Σύμβουλου  της Nexans Hellas  κου Αθανάσιου Γαβριήλ,  για  τον καθαρισμό  της παραλίας την Παρασκευή 24 Μαΐου, καθώς και η συνεισφορά της  για την αποψίλωση  της βλάστησης στην  Δημοτική Ενότητα Αγίας Μαρίνας αποτελεί για τον Δήμο μας μια επιτυχή πράξη, ανιδιοτελής προσφοράς ποιότητας ζωής, στην καθημερινότητα των δημοτών μας.

Ευχαριστούμε προσωπικά τον Διευθύνοντα  Σύμβουλου  της NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.,  κ. Αθανάσιο Γαβριήλ, για την αέναη προθυμία προσφοράς και αρωγής του, δημιουργώντας για μία ακόμη φορά ένα θετικό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα στον τόπο μας και τους δημότες μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους της NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε. που συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης.

Η συνεισφορά σας είναι ανεκτίμητη και μας δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να  συνεργαζόμαστε για το κοινό καλό. Μόνο με την συνεργασία όλων μας μπορούμε να δώσουμε στον τόπο μας ένα καλύτερο μέλλον και εσείς το αποδεικνύεται καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε!

Comments are closed.

Close Search Window