Ο Δήμος Στυλίδας ξεκίνησε τη συνεργασία του με τα Διατραπεζικά Συστήματα ΔΙΑΣ και την Τράπεζα Πειραιώς και σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλείτε το λογαριασμό ύδρευσης όχι μόνο στο Ταμείο του Δήμου αλλά και Διατραπεζικά, μέσω της Τράπεζας που συνεργάζεστε.

Για την πραγματοποίηση των εν λόγω πληρωμών εσείς το μόνο που θα χρειάζεστε κάθε φορά είναι τον αντίστοιχο κωδικό, τον οποίο θα πληροφορείστε από τον αναλυτικό λογαριασμό Υδρευσης. Πιο συγκεκριμένα, στο λογαριασμό σας θα βρίσκετε τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής τον οποίο και θα χρησιμοποιείτε ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που η Τράπεζα σας προσφέρει:

  • στα κάποιο από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας σας
  • ή μέσω εναλλακτικών δικτύων Internet Banking, Phone Banking

Ειδικότερα οε ό,τι αφορά στις εξοφλήσεις λογαριασμών διατραπεζικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι θα μπορούν να πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

A/AΤΡΑΠΕΖΑΠΛΗΡΩΜΗ
ΚΑΤ/ΜΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ
INTERNET
BANKING
ΠΛΗΡΩΜΗ
PHONE
BANKING
1ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (*)x
xx
2ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
xx
3ALPHA BANK xx
4ΕUROBANK ERGASIAS xx
5HSBC BANK x 
6ATTICA BANKxx 
7ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑxx 
8ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝxx 
9ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥxx 
10ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣxx 
11ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝxx 
12ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣx  
13ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΟΥx  
14ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣx  
15ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΡΑΜΑΣx  

(*) Επιπρόσθετη διαδικασία πληρωμής μέσω της ιστοσελίδας www.easypay.gr . Με χρέωση λογαριασμού & πιστωτική κάρτα Ομίλου.

Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

  1. Η εξόφληση πρέπει να γίνεται εμπρόθεσμα, μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης του λογαριασμού η εξοφλήση γίνεται ΜΟΝΟ στα ταμεία του Δήμου
  2. Η δυνατότητα εξόφλησης στις Τράπεζες γίνεται για το ποσό οφειλής του τρέχοντος λογαριασμού
  3. Σε περίπτωση που υπάρχει προηγούμενη οφειλή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες που προσφέρουμε για να την εξοφλήσετε
  4. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνετε στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού σας, καθώς μετά το πέρας αυτής, θα επιβαρύνεστε με προσαύξηση 1% ανά μήνα

Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόησή σας για οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να προκύψουν, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα εξόφλησης των λογαριασμών στο Δήμο Στυλίδας.

Comments are closed.

Close Search Window