Δελτία Τύπου, Νέα - Ανακοινώσεις|

Με μεγάλη χαρά και ταπεινότητα, διάθεση προσφοράς και σεβασμού προς τους  συνάνθρωπους  μας διανεμηθήκαν χθες, 1 Μαΐου 2024, τρόφιμα σε οικογένειες του Δήμου μας.

Οι  πρωτοβουλίες  προσφοράς , ειδικά αυτές τις Άγιες  ημέρες που διανύουμε, αποτελούν ένα μικρό βήμα προς την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή,  όπου πρέπει και οφείλουμε να την ενισχύουμε συνεχώς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους απλούς πολίτες  – εθελοντές, που αφιέρωσαν από τον πολύτιμο χρόνο τους στην προσφορά προς τους συνδημότες μας, τους υπαλλήλους του Δήμου Στυλίδας  που συντάχθηκαν και συνέβαλλαν στην κοινή δράση εθελοντισμού, τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων μας όπου μοίρασαν την « πασχαλινή προσφορά αγάπης» σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, τους ανώνυμους δημότες μας που προσέφεραν από το υστέρημα τους ώστε να μεγαλώσει η «πασχαλινή προσφορά αγάπης», την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Στυλίδας κα Ειρήνη Ζαγαριώτου για την επιτυχή συμβολή της στην  άρτια οργάνωση & διανομή, τον κ. Χάδο Νικόλαο (πρώην Πρ. Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας) και την Εταιρεία Agroinvest s.a. που βρίσκεται πάντα αρωγός των δράσεων του Δήμου μας  και με την δική της στήριξη και συμβολή πραγματοποιήθηκε η σημερινή προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας, αποδεικνύοντας στην πράξη την προώθηση κοινωνικής ευθύνης και στήριξης των τοπικών κοινοτήτων μας . 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη στήριξή σας.

Comments are closed.

Close Search Window