Δελτία Τύπου|

Αύριο, 02 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, μια σημαντική ημέρα για να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση και την κατανόηση γύρω από τον αυτισμό.

Ο αυτισμός είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που επηρεάζει την ανάπτυξη και την κοινωνική διαπραγμάτευση. Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για τον αυτισμό, η έγκαιρη διάγνωση και η προσαρμοσμένη θεραπεία μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα με αυτισμό να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σήμερα, προσκαλούμε όλους εμάς να ενημερωθούμε για τον αυτισμό, να στηρίξουμε τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους και να διαδώσουμε την ευαισθητοποίηση στην κοινότητά μας. Να ενωθούμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου τα άτομα με αυτισμό θα νιώθουν αποδεκτά και υποστηριζόμενα, να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που αναγνωρίζει και αξιοποιεί τη μοναδικότητα κάθε ατόμου, ανεξαρτήτως του αν έχει αυτισμό ή όχι.

Ας συνεργαστούμε λοιπόν,  για έναν κόσμο που προωθεί την αλληλεγγύη, την κατανόηση και τον σεβασμό για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως των διαφορών τους.

Αύριο, ως Δήμος Στυλίδας τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό  χρωματίζοντας το κτίριο του Δημαρχείου με αγάπη, σεβασμό και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Comments are closed.

Close Search Window