Βρίσκεστε εδώ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Παρ, 04/06/2021 - 13:30

Το μεγάλο έργο της ανάπλασης16 παιδικών χαρών του Δήμου Στυλίδας βρίσκεται στη φάση υλοποίησης αυτή τη στιγμή. Ήδη εκτελούνται εργασίες με τη προσωπική επίβλεψη του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Χρήστου Αλεξίου και του Προέδρου της Κοινότητας Στυλίδας κ. Βασίλη Χριστοδούλου στην παιδική χαρά στο Πάρκο του Λαού. Ακολουθεί η παιδική χαρά στην Κοινότητα Καραβομύλου ενώ σταδιακά σύμφωνα με το σχεδιασμό θα προχωρήσουν οι εργασίες και στις υπόλοιπες Κοινότητες.

-Όλοι οι χώροι θα εξοπλιστούν με κατάλληλα και ασφαλή όργανα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας,με όργανα που ενισχύουν δημιουργικά το παιχνίδι,  κατάλληλα και απολύτως προσβάσιμα σε όλα τα παιδιά αλλά και σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

-Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, όχι απλά στην σωστή και με βάση όλα τα πρότυπα ασφαλείας τοποθέτηση του εξοπλισμού, αλλά και στην επιλογή κατάλληλα επιλεγμένου, πιστοποιημένου εξοπλισμού, σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα, που θα μας εξασφαλίσουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με την εξέλιξη των εργασιών,είναι όμορφο και μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά να συντελούμε στην μετατροπή ενός ακατάλληλου και μη ασφαλούς χώρου σε πόλο έλξης μικρών και μεγάλων για παιχνίδι και συναναστροφή και χώρο αναζωογόνησης και ξεγνοιασιάς!

Για εμάς αυτά είναι τα έργα ουσίας.

Όλα όσα κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη.

Εκείνα που επιστρέφουν στις γειτονιές το χαμόγελο των παιδιών και επιτρέπουν σε όλους μας να απολαμβάνουμε τον τόπο μας.

Φωτογραφίες