Βρίσκεστε εδώ

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τη Γ.Γ. του Υπουργείου κα Χριστιάννα Καλογήρου

Τρί, 03/12/2019 - 08:15

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγραμματικού σχεδιασμού των έργων του Δήμου Στυλίδας και με σκοπό την διευθέτηση χρόνιων ζητημάτων που σχετίζονται με την νομική υπόσταση, την ασφαλή λειτουργία, την περιβαλλοντική προστασία και την εμπορική αξιοποίηση των λιμένων του Δήμου Στυλίδας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/11/2019, προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τη Γ.Γ. του Υπουργείου κα. Χριστιάννα Καλογήρου.

Στη συνάντηση επικράτησε διάθεση αμοιβαίας συνεννόησης μέσα σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και ακολούθησε μακρά συζήτηση με τον κ. Υπουργό, ο οποίος επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για ενημέρωση επί των σχετικών ζητημάτων και εξέφρασε τη βούλησή του όχι απλά για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, αλλά για τον προγραμματικό σχεδιασμό και την λήψη των δεουσών πολιτικών αποφάσεων προκειμένου οι λιμένες του Δήμου Στυλίδας να λάβουν νομική υπόσταση και με σεβασμό στο περιβάλλον να αξιοποιηθούν περαιτέρω εμπορικά.

 

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon ypnaytilias271119.pdf561.94 KB
randomness