Βρίσκεστε εδώ

Συμμετοχή Δήμου Στυλίδας στο Συνέδριο «Choose Greece in 2022»

Τρί, 03/05/2022 - 08:00

Για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε φέτος το Τουριστικό Συνέδριο «Choose Greece» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με πολλά ενδιαφέροντα πάνελ, και εξέχοντες ομιλητές. Βήμα στο Συνέδριο δόθηκε πέραν των Κυβερνητικών στελεχών σε πέντε  Περιφέρειες και σε πέντε Δήμους της Ελλάδας.

Μεταξύ των συνέδρων από την πλευρά των Δήμων στις εργασίες του συνεδρίου μετείχαν ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ & Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Δήμαρχοι Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ, Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, και Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου που μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την βιώσιμη ανάπτυξη στους δήμους τους.         

Η Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε για την αειφόρο ανάπτυξη μέσω της ανάπτυξης των απαραίτητων υποδομών ώστε να ανοίξει ο δρόμος στον οποίο οι περιβαλλοντικοί, κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες εξισορροπούνται στην επιδίωξη μιας βελτιωμένης ποιότητας ζωής. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μια ευημερούσα κοινωνία βασίζεται σε ένα υγιές περιβάλλον, ένα περιβάλλον που να μπορεί να εξασφαλίζει πόρους μέσα από την ανάπτυξη. Οι τέσσερις διαστάσεις της αειφορίας που είναι κοινωνία, περιβάλλον, πολιτισμός και οικονομία, είναι αλληλένδετες μεταξύ τους και μέσα σε αυτό το πλαίσιο στόχος κάθε δημοτικής αρχής είναι η παροχή αξιοπρεπούς διαβίωσης στους δημότες».

                       

                                                                         Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                 Δήμου Στυλίδας

Φωτογραφίες

randomness