Βρίσκεστε εδώ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Τρί, 18/10/2022 - 14:30

Με ικανοποίηση και περηφάνια ενημερωθήκαμε για την διάκριση δύο σχολείων του Δήμου Στυλίδας, του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Στυλίδας, που απέσπασαν δύο πρώτα πανελλήνια βραβεία, ένα στην κατηγορία γυμνασίων και ένα στην κατηγορία λυκείων για τις ταινίες «Υπάτη μου περήφανη» και «Μνήμες της Ιωνίας γλυκόπικρες» αντίστοιχα, στον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ». Πρόκειται για πολύ σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις, που μας γεμίζουν όλους χαρά και περηφάνια.

Συγχαίρουμε έναν προς έναν για την επιτυχία τους, τις μαθήτριες και τους μαθητές μας που συμμετείχαν στην αξιόλογη αυτή προσπάθεια, αλλά και τους εκπαιδευτικούς μας και ιδιαίτερα τις υπεύθυνες κα Τσαπάρα Ξανθή και κα Ζαζά Γεωργία και όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στον συντονισμό και στην παραγωγή των ταινιών.

Όλοι μαζί καταφέρατε να μετατρέψετε τις όμορφες προσπάθειες έμπνευσης και δημιουργικότητας σε επιτυχημένες και βραβευμένες δράσεις. Αποδείξατε πως μέσω της συνεργασίας, της προσπάθειας, της όρεξης για δημιουργία και της αξιοποίησης των γνώσεων που αποκτώνται στο σχολείο, παρά τις δυσκολίες, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να κατακτήσετε την κορυφή.

Θερμά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για την εξαιρετική σας επιτυχία, σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε περήφανους και σας διαβεβαιώνουμε πως είμαστε δίπλα σας και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που κάνετε για την εξέλιξη και την πρόοδο σας.

Ο τόπος μας χρειάζεται νέες και νέους με όραμα και δημιουργική διάθεση!

Φωτογραφίες