Βρίσκεστε εδώ

Σεμινάριο με τίτλο «Δράσεις βελτίωσης των ορεινών βοσκοτόπων της Οίτης και ορθολογική διαχείρισή τους – Ποιότητα και πιστοποίηση προϊόντων»

Πέμ, 20/06/2019 - 10:45

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων Προτεραιότητας στον 

Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο Όρος Καλλίδρομο της Στερεάς  Ελλάδας» (LIFE+ Nature ForOpenForests), στο οποίο συμμετέχει το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων (ΙΜΔΟ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Δράση Ε.4), προβλέπονται μικρής διάρκειας (δωρεάν) εκπαιδεύσεις -σεμινάρια για την ενημέρωση των αγροτών (κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων) σχετικά με τις «Δράσεις βελτίωσης των ορεινών βοσκοτόπων της Οίτης και ορθολογική διαχείρισή τους – Ποιότητα και πιστοποίηση προϊόντων».

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Ιουνίου 2019 στο Κέντρο «Τεμπέλης» στη Δημοτική Ενότητα Γοργοποτάμου του Δήμου Λαμιέων. Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα η έναρξη των ομιλιών θα γίνει στις 10:00 πμ έως 14:30 μμ. Την τρίτη μέρα στις 10:00 πμ έως 12:00 μμ θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των συμμετεχόντων στα Ιχθυοτροφεία σολωμού ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ Α.Ε. και σε παρακείμενη ευρύτερη κτηνοτροφική περιοχή ¨Πλακωτό¨ της Οίτης. 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο παρακάτω σχετικό αρχείο.

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon foropenforests.pdf1.52 MB