Βρίσκεστε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ Σ

Πέμ, 24/03/2022 - 08:45

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                 ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                   ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ

                                                                   ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

 

        Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 16320/13-3-2021 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 996 τ. Β΄) με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού στο σύνολο της επικράτειας» την 28η Μαρτίου 2022  ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 11:00 μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

Θέμα 1ο :  Κατανομή – απόδοση  στα  σχολεία  ποσού  13.503,92 € – Α΄ Δόση  επιχορήγηση     ΥΠΕΣ  έτους 2022 κατόπιν απόδοσης από το Δήμο Στυλίδας στην Ενιαία Σχολική  Επιτροπή  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γυμνασίων και  Λυκείων  Δήμου Στυλίδας για κάλυψη λειτουργικών δαπανών

 

Θέμα 2ο : Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής για καταστροφή υλικού των Σχολικών Μονάδων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γυμνασίων και  Λυκείων  Δήμου Στυλίδας.

 

Θέμα 3ο : Εξουσιοδότηση Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων από την Πρόεδρο της Σχολικής  Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την έκδοση χρεωστικής κάρτας και μηνιαίο όριο ανάληψης , για τους αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Θέμα 4ο : Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της κ. Αλ. Συναγρίδη για μείωση μισθώματος κυλικείου Γυμνασίου – Λυκείου Στυλίδας.

 

Η Πρόεδρος

  Στεργίου Βασιλική

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon prosklisi_gia_synedriasi_shol_epitropis_28-3-2022.doc65.5 KB
randomness