Βρίσκεστε εδώ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Τετ, 18/08/2021 - 10:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στο πλαίσιο των συνεργασιών και της εξωστρέφειας του Δήμου Στυλίδας είναι και η παραχώρηση έκτασης ιδιοκτησίας του Γενικού Νοσοκομείου της Λαμίας που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, με τη μορφή χρησιδανείου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση εκ μέρους του Δήμου για τα επόμενα δέκα χρόνια, την οποία αποδέχτηκε η Οικονομική Επιτροπή.  

Η Δημοτική Αρχή στοχεύοντας πάντα στην εξυπηρέτηση των δημοτών, προχώρησε ως πρώτο βήμα, στην υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού για την αξιοποίηση του ακινήτου, που βρίσκεται στα όρια του Κοινότητας και συγκεκριμένα στο ανατολικό τμήμα της παραλίας και προτίθεται να το αξιοποιήσει διαμορφώνοντας αθλητικό χώρο για την εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών.

Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας και ειδικότερα το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανδρέα Κολοκυθά, αλλά και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη για την θερμή ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας.

Η Δημοτική Αρχή, παρούσα στα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες, προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο στην κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας και της αναβάθμισης των παροχών, παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες και καθυστερήσεις, διεκδικώντας όσα περισσότερα μπορεί και κερδίζοντας μικρές και μεγάλες νίκες όπως ακριβώς προέβλεπαν και οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις. 

                                                                                                        Η Δήμαρχος Στυλίδας

                                                                                                             Βιργινία Στεργίου           

Φωτογραφίες