Βρίσκεστε εδώ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 30 ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ

Τρί, 26/04/2022 - 14:30

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στη Στυλίδα 30 νέους από τις χώρες Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Εσθονία καθώς και νέους από την Ελλάδα οι οποίοι συμμετέχουν στο Co-funded by the Erasmus + Programme of the Europe Union και αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στην περιοχή μας.

Η δράση Share,Develop,GO! πραγματοποιείται από τις 20 Απριλίου έως τις 27 Απριλίου στις Ράχες με σκοπό την προώθηση 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης με την εμπλοκή και νέων της περιοχής μας.

Η ξενάγηση των επισκεπτών μας σήμερα έγινε στη Γέφυρα της Αγίας Μαρίνας, στον Καλόγηρο στη Στυλίδα και στο οινοποιείο «Πύργος Μελά» στον Αχινό, τους υπευθύνους του οποίου ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία.

Συνέχεια έχει η δράση Pan Rights, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου με έδρα και πάλι τις Ράχες, με σκοπό την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πάλι με την εμπλοκή νέων της περιοχής και τη φιλοξενία 30 νέων από το εξωτερικό οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα περιηγηθούν σε όλο τον δήμο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ταυτόχρονα ενισχύει την εξωστρέφειά μας.

Φωτογραφίες