Βρίσκεστε εδώ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Δευ, 18/07/2022 - 10:15

 

➡️Εργασίες συντήρησης αγροτικής οδοποιίας και διάνοιξης δρόμων σε κοινότητες υλοποιεί ο Δήμος Στυλίδας με δικά του μηχανήματα και σε εντατικούς ρυθμούς.
➡️Οι παρεμβάσεις στοχεύουν στη βελτίωση και αποκατάσταση των υφισταμένων οδών και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του δήμου με τους προέδρους των κοινοτήτων.
➡️Οι παρεμβάσεις στον αγροτικό χώρο με εργασίες οδοποιίας θα συνεχιστούν στις περισσότερες κοινότητες, ορεινές και πεδινές ενώ υπενθυμίζεται ότι για την υλοποίηση έργων βελτίωσης αγροτικών οδών στις δημοτικές ενότητες σύντομα θα μπει σε διαγωνιστική διαδικασία ένα έργο αγροτικής οδοποιίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Κοινότητα Λογγιτσίου και παράλληλα μπαίνει σε ανάλογη πορεία η ενταγμένη πράξη για το σύνολο του δήμου που ξεπερνά τα 1,5 εκ. ευρώ μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.
➡️Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, η μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, η ευκολότερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων καθώς και η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων και σε αυτή τη κατεύθυνση είμαστε πάντα σε αναζήτηση εξεύρεσης των ανάλογων χρηματοδοτήσεων.

Φωτογραφίες

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο video-75c9fa706604d7bb0d5f7767a3b4afd2-v.mp413.19 MB