Βρίσκεστε εδώ

Διαδικασία μίσθωσης επιλέξιμων βοσκήσιμων εκτάσεων για το έτος 2016

Πέμ, 09/11/2017 - 09:45

Ενημερώνουμε τους κτηνοτρόφους του Δήμου Στυλίδας, ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας μίσθωσης των επιλέξιμων βοσκοτόπων που κατανεμήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για το έτος 2016, μπορούν να πληροφορηθούν, βάζοντας τα έξι (6) τελευταία ψηφία του ΑΦΜ τους, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pste.gov.gr, στη θέση: «Θέλω να μάθω το μίσθωμά μου για τις βοσκήσιμες εκτάσεις»:

  1. για το μίσθωμα που πρέπει να καταβάλλουν για τις βοσκήσιμες γαίες,
  2. το Δήμο στα όρια του οποίου αυτές βρίσκονται,
  3. τον τραπεζικό λογαριασμό / Περιφερειακή Ενότητα,  της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ όπου πρέπει να καταθέσουν το μίσθωμα (το μίσθωμα καταβάλλεται στον λογαριασμό της περιφερειακής Ενότητας που βρίσκονται οι βοσκήσιμες γαίες), και
  4. την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ / ΜΙΣΘΩΣΗΣ (Δεκαψήφιος αριθμός) τον οποίο θα πρέπει να αναγράφουν ως αιτιολογία κατά την κατάθεση του μισθώματος.

Στη συνέχεια οι κτηνοτρόφοι με την απόδειξη κατάθεσης του μισθώματος θα προσέρχονται στο Δήμο Στυλίδας για την υπογραφή του σχετικού «Εντύπου Κατανομής Επιλέξιμων Βοσκήσιμων Γαιών» και την έκδοση της «Βεβαίωσης Καταβολής μισθώματος» από το Δήμο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τηλέφωνο: (22383) 50112 (κ. Πανάγος Αθανάσιος) και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.stylida.gr).

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon anakoinosi_paralavis_entypon_katanomis_voskotopon_8.11.2017_.pdf51.79 KB