Βρίσκεστε εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΑΧΩΝ

Παρ, 10/06/2022 - 14:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Δημοτική Αρχή Στυλίδας από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι σήμερα αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα εγγενή προβλήματα του δήμου, με υπομονή και ψυχραιμία. Με βάση το όραμα και τους σχεδιασμούς της, αγωνίζεται με διαχειριστική επάρκεια, να δώσει λύσεις σε σοβαρά ζητήματα που ήδη υπήρχαν αλλά και σε εκείνα που προκύπτουν καθημερινά.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε στην Παραλία Ραχών η προγραμματισμένη συνάντηση- ανοιχτή συζήτηση χωρίς τους περιορισμούς της πανδημίας μετά από πολύ καιρό, όπου καταγράφηκαν ερωτήσεις, προβληματισμοί και προτάσεις δημοτών και φορέων για τα ζητήματα της περιοχής και κυρίως για το λιμάνι, την καθαριότητα και τα  ζητήματα της ύδρευσης και άρδευσης, καθώς και για όσα έργα είναι σε εξέλιξη όπως η κατασκευή του αγωγού της Παλαιοκερασιάς-Ραχών αλλά και για όσα έργα πρόκειται να υλοποιηθούν.

Ο διάλογος με όλους τους δημότες λειτουργεί στην πράξη με αμεσότητα στα τοπικά ζητήματα ενώ στόχος μας είναι με διεκδικητικότητα, σωστή μελέτη, σωστό προγραμματισμό και συνεχή παρακολούθηση να βάλουμε όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα σε τροχιά επίλυσης. Η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στο να δίνονται άμεσα λύσεις όπου είναι εφικτό, ενώ παράλληλα να δρομολογείται η επίλυση των ζητημάτων εκείνων που χρειάζονται περαιτέρω χρόνο, πάντα προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

 

 

                                                                                   Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                             Δήμου Στυλίδας

Φωτογραφίες