Βρίσκεστε εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Σάβ, 03/12/2022 - 15:15

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές που προκλήθηκαν την περασμένη Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας.

Με την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής, το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και οι μαθητές θα επιστρέψουν ασφαλείς στα μαθήματά τους. 

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά και ενώ ενεργοποιήθηκαν όλες οι υπηρεσίες και οι δυνάμεις του δήμου για να αντιμετωπιστεί άμεσα ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν ανεύθυνα την ανησυχία και την αγωνία όλων μας, αλλά ιδιαιτέρως των γονέων, εξαπολύοντας ψέματα και μικροπολιτικές επιθέσεις κατά των υπηρεσιών του Δήμου και κατά εμού προσωπικά, επιθέσεις τις οποίες δυστυχώς συγκάλυψαν πίσω από την ιδιότητα του γονέα.   

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Tο κτίριο του 1ου Δημοτικού σχολείου είχε ελεγχθεί ενδελεχώς από κλιμάκιο μηχανικών στο πλαίσιο αντισεισμικού ελέγχου. Το πόρισμα της εταιρείας, της 24ης Ιουλίου 2022, δεν αναφέρει φθορές οι οποίες να αιτιολογούν την ξαφνική κατάρρευση των σωληνώσεων θέρμανσης ώστε να κινητοποιήσουν περαιτέρω ελέγχους.

Εμείς συνεχίζουμε με σεβασμό, με ευσυνειδησία και ανιδιοτέλεια να υπηρετούμε τον τόπο μας.

Η Δημοτική Αρχή, οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε θερμά :

Tην UNIPACKHELLAS και ιδιαιτέρως το Γενικό Διευθυντή κ. Άγγελο Μπόγδανο για τη συνδρομή τους, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σχολείο μας άρτια και γρήγορα και με πλήρη ασφάλεια.

Tον πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Ιωάννη Πρεμέτη και τη Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Βασιλική Μαυροειδή για την άμεση ενημέρωση σχετικά με την αναστολή της λειτουργίας του σχολείου αλλά και την παρακολούθηση των εργασιών και τέλος τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την υπομονή τους. 

Φωτογραφίες

randomness