Βρίσκεστε εδώ

Απάντηση της Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Τρί, 24/03/2020 - 22:00 έως Τετ, 25/03/2020 - 21:45

Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι του δελτίου τύπου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που μεταξύ άλλων ευχαριστούσε όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη διαδικασία και συνεργασία, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κατά τη συνήθη τακτική του έρχεται να πολώσει ξανά το κλίμα με ένα θέμα ήσσονος σημασίας και αφήνοντας υπονοούμενα ότι κάτι κρύβεται.

Προφανώς η ομαλή λειτουργία και η συναίνεση που σταδιακά επιτυγχάνεται στο Δήμο τον ενοχλεί, προφανώς ότι στο σημερινό ΔΣ μεταξύ των θεμάτων ήταν υποβολές και εντάξεις έργων άνω του 1.200.000 ευρώ  τον ενοχλεί και τέλος η διαβεβαίωση του Προέδρου ότι στο πρώτο κανονικό ΔΣ θα συζητηθούν ξανά όλα τα θέματα του σημερινού ΔΣ  δεν του αρέσει.

Νομίζω ότι στην παρούσα φάση πρέπει να αφήσουμε την μικροπολιτική και όλοι ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τον αόρατο εχθρό που μας απειλεί.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι και μέθοδοι για κάποιους που θέλουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και δεν αντέχουν την περιθωριοποίηση, από το να παραπληροφορούν του δημότες.

 

Τα υπόλοιπα στο επόμενο δια ζώσης ΔΣ…

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

randomness