Βρίσκεστε εδώ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΑΧΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Τετ, 08/06/2022 - 11:00

➡️Με μια πρώτη ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 19:00’, στα γραφεία του Διαδραστικού Συλλόγου «Αλόπη» στην Παραλία Ραχών ανοίγουμε έναν κύκλο συναντήσεων-συζητήσεων με τους δημότες και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Στυλίδας ώστε να συζητηθούν όλα όσα έχουν γίνει στις αντίστοιχες περιοχές αλλά και όσα πρόκειται να υλοποιηθούν.
➡️Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που οι συνθήκες του covid-19 είχαν σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό σε μεγάλο βαθμό και της δια ζώσης επικοινωνίας μας, με θετική διάθεση και χωρίς ίχνος εφησυχασμού καθημερινά είμαστε παρόντες ώστε να ακούσουμε τον κάθε δημότη.
➡️Στόχος μας είναι να συζητήσουμε τους προβληματισμούς των φορέων και των δημοτών μας για τις περιοχές που ζουν και να καταγραφούν ερωτήσεις και προτάσεις ώστε όπου είναι εφικτό να δοθούν άμεσα λύσεις.
➡️Πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους συναντήσεις έχουν μεγάλη σημασία καθώς ο διάλογος με όλους τους πολίτες στην πράξη λειτουργεί με αμεσότητα στα τοπικά ζητήματα με σκοπό την ανταπόκριση και την επίλυση των αιτημάτων τους.
randomness